ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Συγκντρωση διαμαρτυρας πραγματοποησαν χθες εργαζμενοι, ξω απ το Αποστολοπολειο Πνευματικ Κντρο του Δμου Τρπολης, λγο πριν αφιχθε ο πρωθυπουργς Γιργος Παπανδρου. Στον διο χρο βρσκονται ισχυρς αστυνομικς δυνμεις.
Προς στιγμν, επικρτησε νταση και ντονες αψιμαχες. Μλιστα, απειλθηκαν επεισδια μεταξ των αστυνομικν δυνμεων και των συγκεντρωθντων, οι οποοι διαμαρτρονταν για το ασφαλιστικ νομοσχδιο και τα οικονομικ μτρα της Κυβρνησης.

Να σημειωθε τι το στλεχος του Εργατικο Κντρου Αρκαδας Σαρντος Αλεξανδρς κανε δηλσεις του στη Δημοτικ Ραδιοφωνα της Τρπολης- χθες το πρω- και μλησε ευθως για «αστυνομοκρατα», εν σημεωσε τι οι εργαζμενοι που συμμετεχαν στην διαμαρτυρα, προπηλακστηκαν απ τις αστυνομικς δυνμεις.
|